perjantai 15. heinäkuuta 2011

Sydämiä, sydämiä

Kelpuutan riipukseksi miltei aina joko sydämen tai kukan. Näihin uuden mallisiin Swarovskin riipuksiin olen aivan lätkässä. Ongelma oli vain riipuspidikkeet, sydämet ovat reiän kohdalta melkoisen paksuja. Kellosepän tyttärenä, tein pidikkeet itse:)

8 kommenttia:

 1. Voi mahoton kuinka kauniit, ihanat :)

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi... No voi hitsin HITSI, tää on HITTI! ;) miten voikaan näin yksinkertainen olla näin kaunista ja niin herkkä!!

  VastaaPoista
 3. Moikkelis
  Onko nämä korut myynnissä?? Minkä pituinen on ketju?

  VastaaPoista
 4. Tuo alimmainen on niin näköisesi! Nämä ovat kyllä aivan ihania!!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat korut ja tosi kauniit nuo sydämet ja kimaltelua ja säihkettä:-)

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit ripustukset! Ja suloiset korut.

  VastaaPoista
 7. Ice hockey certainly one of the|is amongst the|is likely considered one of the} fastest sports activities on the earth, which makes it an attractive sport for many individuals to guess on. The biggest league on the earth is the USA and we offer broad range|a variety} of ice hockey odds and markets. We also provide betting odds on other leagues together with Canadian ice hockey, the KHL in Russia and the Swedish SHL. Here, you have have} the chance 우리카지노 to place a guess on all the most effective sports activities and markets. We provide odds on broad range|a variety} of sports activities which feature lots of of the preferred betting markets.

  VastaaPoista